Це було неймовірно! Мистецтво ресторанного менеджменту! Ефективна практика та кейси від власників, керівників та шеф-кухарів найкращих ресторанів світу! Побудова імперій від одного ресторану до мережі! Дякуємо RestArt 2018 за унікальну можливість доєднатися до світу ресторанного бізнесу!

26-27 вересня 2018 року RestArt 2018 та Pochayna Event Hall провели форум світу ресторанного бізнесу! Це була унікальна можливість для рестораторів стати успішними й інтегруватися у світове гастрономічне товариство! Ці дні промайнули так швидко й так ефективно!

 

RestArt 2018 – це 100 %

- 2 дні теорії та практики,

- 3 000 рестораторів,

- ∞ можливості спілкування,

- 5 зіркових спікерів,

- 1 500 кв.м. виставкової площі,

- VIP-вечірка зі спікерами.

 

Побудова імперій. Від одного ресторану до мережі. Від менеджменту кухні до створення кращих ресторанів світу. Ресторани як бізнес. Формати, прибутковість, капіталізація. Кейси: Starbucks, Le Pain Quatidien, Joe Coffee, El Bulli, Tickets, el Nino Viejo, Hoja Santa, Bodega 1900 Pakta, Enigma, Heart., Wagamama, Hakkasan, Busaba Eathai, Yauatcha, Princi, Park Chinois, Babaji, Yamabahce тощо. Та ще більше актуальних та сучасних тем від RestArt 2018!

 

Бажаємо всім учасникам форуму стати успішними й інтегруватися у світове гастрономічне товариство!