Практикум по роботі з командою в ресторанному бізнесі (30.07.19.)
Ресторатори, ви втомилися керувати колективом ресторану, де кожен сам за себе? Вам хочеться створити зі співробітників команду? Хочете знати, як знайти баланс між тотальним контролем і повною свободою для ваших підлеглих? Складно залучити і мотивувати співробітників, але Ви хочете створити ефективну команду, що працює ефективно і з задоволенням?
 
У досвідчених практиків ресторанного бізнесу є відповіді на всі ці питання! 
30 липня у Pochayna Event Hall відбувся - «Великий практикум по роботі з командою в ресторанному бізнесі». 

Мотивація! Лідерство! Управління!

Спікери:
- Яна Іванова, виконавчий директор Tarantino family, поділиться своїм досвідом мотивації лінійних співробітників. 
- Станіслава Стефановська, директор по персоналу в компанії Діми Запорожця First Line Group, розповість, про ключові закони та пастки в управлінні персоналом у ресторанах. 
- Тетяна Петруха сертифікований тренер, буде говорити про роль сучасного менеджера в побудові команди і в створенні яскравого клієнтського досвіду, а також дасть дуже прикладні і корисні правила для управителя в роботі з новим поколінням.
 
Повний фотозвіт за посиланням: http://bit.ly/2T3rtSN