У досвідчених практиків ресторанного бізнесу є відповіді на всі ці питання!
30 липня у Pochayna Event Hall відбувся - «Великий практикум по роботі з командою в ресторанному бізнесі». Мотивація! Лідерство! Управління!
Спікери:
- Яна Іванова, виконавчий директор Tarantino family, поділиться своїм досвідом мотивації лінійних співробітників.
- Станіслава Стефановська, директор по персоналу в компанії Діми Запорожця First Line Group, розповість, про ключові закони та пастки в управлінні персоналом у ресторанах.
- Тетяна Петруха сертифікований тренер, буде говорити про роль сучасного менеджера в побудові команди і в створенні яскравого клієнтського досвіду, а також дасть дуже прикладні і корисні правила для управителя в роботі з новим поколінням.