50% підприємств громадського харчування закриваються в перший рік свого існування. Статистика невтішна, але вона не лякає тих, хто думає про перспективу, і знає, як досягати великих цілей в короткі терміни!

10-го квітня кращі експерти ресторанного бізнесу поділилися досвідом та знаннями на Всеукраїнському ресторанному саміті. Гості дізнались все про світові тренди, способи систематизації бізнесу та шляхи уникнення ключових помилок!


На саміті були висвітленні питання як:
• Основні секрети системної роботи компанії.
• Технології створення сильного бренду та фірмового стилю закладу.
• Інструменти для автоматизації обліку: вибір платформи і підрядника.
• Секрети утримання бізнесу на плаву.
• Поради щодо забезпечення операційної ефективності роботи залу і кухні.
• Якісний нетворкінг і корисні знайомства.

Багато корисної інформації, знайомств та просто чудової атмосфери