17-го жовтня кращі експерти ресторанного бізнесу поділилися досвідом і знаннями на Всеукраїнському ресторанному саміті. 
Відбулася наймасштабніша подія року в ресторанній тематиці, на якому зустрілися 800+ учасників і спікери, чиї досягнення можна перераховувати вічно. Гості дізналися все про світові тренди, способи систематизації бізнесу і шляхи уникнення ключових помилок!

Власники ресторанів і управлінці отримали цінні інсайти і познайомилися з кращими з кращих: Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Борисов, Дмитро Запорожець, Дмитро Расновскій, Кирило Куницький, Максим Храмов, Олександр Мусатов, Євген Клопотенко, Андрій Скіпьян, Єлизавета і Тетяна Глинські, Вадим Бортник і Денис Жаткін.


Обговорили питання, які дадуть нове життя закладам учасників саміту і стануть точкою відліку реактивного розвитку: 
- Яке місце займає Digital в розвитку ресторану? 
- Good and Bad Case Practices: що не провалити проект і воскреснути після факапов? 
- Як ефективно управляти командою ресторану? 
- Які тренди ресторанного бізнесу чекати в 2020? 

Віримо, що кожному вдасться впровадити в бізнес отримані знання і, можливо, вже в наступному році хтось із учасників поділиться своєю історії успіху на Всеукраїнському ресторанному саміті 2020 :)


Повний фотозвіт за посиланням: https://www.facebook.com/pg/business.constructor/photos/?tab=album&album_id=1350676335110050&ref=page_internal
Сторінка заходу:  https://is.gd/h8WuSi