17-го жовтня кращі експерти ресторанного бізнесу поділилися досвідом і знаннями на Всеукраїнському ресторанному саміті.
Відбулася наймасштабніша подія року в ресторанній тематиці, на якому зустрілися 800+ учасників і спікери, чиї досягнення можна перераховувати вічно. Гості дізналися все про світові тренди, способи систематизації бізнесу і шляхи уникнення ключових помилок!
Власники ресторанів і управлінці отримали цінні інсайти і познайомилися з кращими з кращих: Ектор Хіменес-Браво, Дмитро Борисов, Дмитро Запорожець, Дмитро Расновскій, Кирило Куницький, Максим Храмов, Олександр Мусатов, Євген Клопотенко, Андрій Скіпьян, Єлизавета і Тетяна Глинські, Вадим Бортник і Денис Жаткін.
Обговорили питання, які дадуть нове життя закладам учасників саміту і стануть точкою відліку реактивного розвитку:
- Яке місце займає Digital в розвитку ресторану?
- Good and Bad Case Practices: що не провалити проект і воскреснути після факапов?
- Як ефективно управляти командою ресторану?